Accions del document

COMENÇA EL CASAL D'ESTIU DE LA SEU AMB MÉS DE 200 NENS I NENES INSCRITS

Enguany el centre d'interès gira al voltant dels gegants.

Un total de 215 infants de 3 a 12 anys participaran enguany en els Casals d’Estiu que organitza la regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Des de l'1 de juliol i fins al 3 de setembre, amb una mitjana per torn de 120 nens i nenes, prendran part en aquesta oferta de lleure, que torna a tenir com a ubicació física les instal·lacions del CEIP Pau Claris.

 

Un total de 23 monitors, dels quals el 90% són titulats en lleure i 13 pre-monitors, organitzaran durant els mesos d'estiu activitats diverses, com ara excursions, anar a la piscina, tallers, jocs i dansa, piragües i ràfting, gimcanes, sortides en bicicleta i visites per la ciutat. Per cada torn quinzenal hi treballaran 15 monitors amb el suport d'una mitjana de 4 pre-monitors per torn.

 

Com a novetat, els nens i les nenes del Casal d’Estiu conformaran quatre grups d'edat diferents en cada quinzena: els petits, els mitjans, els alevins i els grans. El centre d’interès que s’ha triat per aquest estiu són els gegants sota el lema 'Els gegants fan la volta al món'. El mes de juliol es faran activitats relacionades amb amb el continent asiàtic com tallers d'escriptura xinesa, mandales, d'atrapasomnis i de danses índies, entre d'altres. L’eix de les activitats del mes d’agost giraran entorn a l'Àfrica on els nens i nenes muntaran un soc àrab, i es realitzaran tallers de danses africanes, així com un taller per elaborar un gegantó.

 

Mireia Pellicer, regidora de Joventut i Infància de l'Ajuntament urgellenc subratlla que “el Casal d’Estiu de la Seu és una activitat totalment consolidada, tant per la necessitat de les famílies d’omplir el temps de vacances escolars amb recursos lúdico-educatius per als seus fills i filles, com pel fet que l’experiència al llarg de vint anys avala el servei que es dur a terme, no només per als familiars, sinó especialment per als infants, que són als qui s’adreça la tasca diària”.

 

I com ja és tradicional, el Casal d'Estiu Municipal de la Seu d'Urgell celebrarà una festa de fi de casal i una rua pels carrers de la ciutat que tindrà lloc el divendres, 27 d'agost.

 


 


 


 


 


  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg