Accions del document

EL PUNT ÒMNIA DE LA SEU OFEREIX SIS TALLERS D'INFORMÀTICA PER AQUESTA TARDOR

Fulls de càlcul (excel/calc), iniciació (word/writter), internet i de retoc fotogràfic. I com a novetats: Facebook i xarxes socials i Blogs.

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ofereix per aquesta tardor un total de sis tallers d'informàtica que van des de cursos de fulls de càlcul (excel/calc); d'iniciació (word/writter); passant per cursos d'internet; i de retoc fotogràfic. Com a novetat d'enguany també es proposen tallers sobre Facebook i les xarxes socials i de Blogs.

 

Entre aquests sis nous tallers i els que continuen del trimestre passat, s'ofereixen un total de 160 places per formar-se en informàtica.

 

Al llarg d'aquesta setmana s'han portat a terme les inscripcions per a poder prendre part d'algun d'aquests cursos.Davant la gran quantitat de sol·licituds presentades, tant la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Anna Vives, com la dinamitzadora del Punt Òmnia, Ester Collado, valoren “la destacada funció educativa, social i humana que desenvolupa el recurs Òmnia”.

 

Connecta't 1 i 2

 

D'altra banda, aquest estiu s'han dut a terme les formacions titulades Connecta't 1 i 2 - emmarcades en el Pla Comarcal d'Immigració - que han estat seguides per un total de 16 alumnes.

 
Aquestes formacions titulades tenen com a objectiu la integració a través de l'aprenentatge. Aquest cursos es realitzen anualment i la particularitat d'enguany ha estat que s'ha treballat amb software lliure.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg